PP-TERMO

PP-TERMO – pitää lämmön sisällä!

PP-TERMO on uusinta teknologiaa hyödyntävä, kosteutta hylkivä rakennusnauha kaikkeen rakentamiseen. Vaativimmatkin kansainväliset tiiveysvaatimukset täyttävässä PP-TERMOSSA yhdistyvät parhaat ominaisuudet yhdessä ja samassa tuotteessa.

PP-TERMO valmistetaan tutkituista ja turvallisista materiaaleista, joita on käytetty menestyksellisesti rakennusmateriaalina jo vuosikymmeniä. Tuotteen valmistuksessa käytettävä energiamäärä on vähäinen ja tuote on kierrätettävissä.

Kaikkeen rakentamiseen

Kotimainen PP-TERMO toimii erinomaisesti useimmissa rakenteissa. Se soveltuu mm. hirsitaloon, kivitaloon, puutaloon ja teollisuushalleihin. Erittäin kimmoisana ja joustavana eristemateriaalina PP-TERMO elää rakenteiden mukana ja säilyttää ominaisuutensa säiden vaihteluista huolimatta vuosikymmenestä toiseen.

Hengittävä ja eristävä

Erikoiskuiturakenteensa ansiosta PP-TERMO sitoo tehokkaasti ilmaa itseensä ja näin sillä on erinomainen lämmöneristyskyky (jopa 0.033W/mK). Ohjeiden mukaisesti asennettuna PP-TERMO täyttää vaativimmatkin kansainväliset tiiveysvaatimukset mahdollistaen kuitenkin hengittävän rakenteen.

Ei sido kosteutta

PP-TERMO hylkii voimakkaasti vettä eikä sido kosteutta itseensä. Se mahdollistaa taloon hengittävän ja höyrynsuluttoman rakenteen, siirtäen höyryt ja kaasut eristeen läpi itse eristysmateriaalin kastumatta. PP-TERMO rakennusnauhan kanssa ei tarvitse käyttää lisätiivisteitä viistosateen ja valumaveden torjumiseksi. Esimerkiksi erittäin vaativissa olosuhteissa, jossa viistosade rasittaa mm. hirsirakenteista seinää ja jossa on jouduttu käyttämään lämpöeristeen lisäksi erillistä kumitiivistettä tai vastaavaa, on PP-TERMO rakennusnauha erinomainen vaihtoehto.

Puhdas ja turvallinen eriste

Kansainväliset paloturvallisuusvaatimukset (ISO 11925-2) täyttävä PP-TERMO on myös myrkytön ja pölytön saumaeriste, joka ei aiheuta allergisia reaktioita. Sillä on myös paras kansainvälinen M1-sisäilmaluokitus. PP-TERMO ei tarjoa kasvupohjaa homeelle tai mikro-organismeille eikä materiaali houkuttele itseensä pieneliöitä tai muita tuhohyönteisiä.

Monipuoliset käyttökohteet

Kehityksemme tuloksena ovat syntyneet monipuoliset käyttökohteet muun muassa rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin.

Voit käyttää PP-TERMOA mm.:

 • hirsien väliin eristeeksi / tiivisteeksi
 • elementtien saumoihin eristeeksi / tiivisteeksi
 • harkkojen väliin eristeeksi
 • alajuoksun alle kosteuseristeen päälle
 • ikkuna- ja ovikarmien tiivistykseen
 • vanhojen hirsirakennusten tilkitsemiseen
 • koolaukseen ja lattiarakenteiden väliin
 • parketin alle
 • lisäeristeeksi korjausrakentamiseen
 • eristeenä hirsi-, kivi- ja puutaloon sekä teollisuushalleihin
 • räätälöidyt käyttökohteet, esim. teollisuuteen

Hyödynnämme PP-TERMO rakennusnauhan valmistuksessa useampaa valmistustekniikkaa, näin tuotevalikoimastamme löytyy sopiva tuote jokaiseen tarpeeseen. Leikkaamme eristysnauhan valmiiksi haluttuihin mittoihin ja muotoihin, joten asennus käy nopeasti ja helposti.

Takaamme nopeat ja luotettavat toimitukset koko Suomeen kaikilla kuljetusmuodoilla. Talotehtaille ja ammattirakentajille toimitusehdot ja nettohinnat sopimuksen mukaan. Toimitamme tuotteita myös merkkikohtaisesti pakattuina.

Toimitamme PP-TERMOSTA vahvuuksia 5, 8, 10, 15, 25 ja 50 mm. Leveys 10 – 2300 mm valinnan mukaan.

Kysy lisää!

10 SYYTÄ:

Kymmenen hyvää syytä valita kotimainen PP-TERMO

1. Erinomainen lämmöneristyskyky

Uudistunut termokuiturakenne sitoo tehokkaasti ilmaa itseensä, jonka ansiosta sillä on erinomainen lämmöneristyskyky (0.033W/mK).

2. Ilmanpitävyys ja hengittävyys

Uuden tiiviimmän rakenteensa ansiosta PP-TERMO täyttää tiukimmatkin kansainväliset tiiveysvaatimukset. Ohjeiden mukaan asennettuna ilmanläpäisevyys alle 0,05 (m³/msPa), mahdollistaen kuitenkin hengittävän rakenteen.

3. Kosteutta hylkivä

Erikoiskäsitellyn kuidun ansiosta rakennusnauha hylkii voimakkaasti vettä eikä sido kosteutta itseensä. PP-TERMOLLA on erinomainen kosteudensiirtokyky, se siirtää höyryt ja kaasut niin, ettei eristemateriaali kastu. Tämän ansiosta rakenteessa ei tarvita höyrysulkua.

4. Monikäyttöinen ja sopii useimpiin rakenteisiin

Kotimainen PP-TERMO soveltuu erinomaisesti useimpiin rakenteisiin, mm. hirsitaloon, kivitaloon, puutaloon ja teollisuushalleihin.

5. Paloturvallinen

Täyttää kansainväliset paloturvallisuusvaatimukset (ISO 11925-2).

6. Myrkytön ja pölytön

PP-TERMO rakennusnauha ei aiheuta allergisia reaktioita ja onkin ainoa rakennusnauha, jolle on myönnetty Allergia- ja Astmaliiton yhteistyötunnus. Tuotteella on myös paras kansainvälinen M1-sisäilmaluokitus.

7. Ei homehdu eikä houkuttele pieneliöitä

PP-TERMO ei tarjoa minkäänlaista kasvupohjaa homeelle tai mikro-organismeille eikä houkuttele pieneliöitä tai tuhohyönteisiä.

8. Kimmoisa, kevyt ja nopea asentaa

PP-TERMO on erittäin kimmoisa ja joustava materiaali, joka elää rakenteiden mukana ja säilyttää ominaisuutensa vuosikymmenestä toiseen. PP-TERMO leikataan valmiiksi haluttuihin mittoihin ja muotoihin. Näin asennus käy nopeasti ja kevyesti.

9. Hyödyntää uusinta teknologiaa

Hyödynnämme PP-TERMON kehittämisessä ja tuotannossa uusinta teknologiaa.

10. Turvallinen ja tutkittu

Kehitämme tuotetta tiiviissä yhteistyössä talotehtaiden ja VTT:n kanssa taataksemme asiakkaille tutkitut ja turvalliset tuotteet. PP-TERMO on kotimainen avainlipputuote parhaimmillaan.

Kehitämme tuotteitamme tiiviissä yhteistyössä talotehtaiden ja VTT:n kanssa taataksemme asiakkaille tutkitut ja turvalliset tuotteet.

Katso lisätietoa tutkimuksistamme ja sertifikaateistamme klikkaamalla alla olevia linkkejä:

» PP-Rakennusnauhan lämmönjohtavuuden ja ilmanläpäisyvyyden määritys eri tiheyksissä (VTT, Finas)
» PP-saumanauhan syttyvyyden määrittäminen menetelmän EN ISO 11925:2002 mukaisesti (VTT, Finas)
» Käyttöturvallisuustiedote
» Safety data sheet
» Hygieniasertifikaatti Venäjän markkinoille

Lisäksi Jyremark Oy:lle on myönnetty korkein AAA-luottoluokitus sekä Suomen vahvimmat -sertifikaatti. Tuotteillamme on myös Avainlipputunnus, sekä paras kansainvälinen M1-sisäilmaluokitus

Kommentointi on suljettu.