PP-TERMO

Tuotteet

HENGITTÄVÄ JA ERISTÄVÄ

Erikoiskuiturakenteensa ansiosta PP-TERMO sitoo tehokkaasti ilmaa itseensä ja näin sillä on erinomainen lämmöneristyskyky (jopa 0.033W/mK). Ohjeiden mukaisesti asennettuna PP-TERMO täyttää vaativimmatkin kansainväliset tiiveysvaatimukset mahdollistaen kuitenkin hengittävän rakenteen.

PP-eriste-hirsissä

PUHDAS JA TURVALLINEN

Kansainväliset paloturvallisuusvaatimukset (ISO 11925-2) täyttävä PP-TERMO on myös myrkytön ja pölytön saumaeriste, joka ei aiheuta allergisia reaktioita. Sillä on myös paras kansainvälinen M1-sisäilmaluokitus. PP-TERMO ei tarjoa kasvupohjaa homeelle tai mikro-organismeille eikä materiaali houkuttele itseensä pieneliöitä tai muita tuhohyönteisiä.

Lehdet

KAIKKEEN RAKENTAMISEEN

Kotimainen PP-TERMO toimii erinomaisesti useimmissa rakenteissa. Se soveltuu mm. hirsitaloon, kivitaloon, puutaloon ja teollisuushalleihin. Erittäin kimmoisana ja joustavana eristemateriaalina PP-TERMO elää rakenteiden mukana ja säilyttää ominaisuutensa säiden vaihteluista huolimatta vuosikymmenestä toiseen.

Karmieriste

EI SIDO KOSTEUTTA

PP-TERMO hylkii voimakkaasti vettä eikä sido kosteutta itseensä. Se mahdollistaa taloon hengittävän ja höyrynsuluttoman rakenteen, siirtäen höyryt ja kaasut eristeen läpi itse eristysmateriaalin kastumatta. PP-TERMO rakennusnauhan kanssa ei tarvitse käyttää lisätiivisteitä viistosateen ja valumaveden torjumiseksi. Esimerkiksi erittäin vaativissa olosuhteissa, jossa viistosade rasittaa mm. hirsirakenteista seinää ja jossa on jouduttu käyttämään lämpöeristeen lisäksi erillistä kumitiivistettä tai vastaavaa, on PP-TERMO rakennusnauha erinomainen vaihtoehto.

Pisarat

Katso lisätietoa tutkimuksistamme ja sertifikaateistamme klikkaamalla alla olevia linkkejä:

LATAA JYREMARK ESITE