PP-TERMO

Tuotteet

ANDAS OCH ISOLERAR

Tack vare sin speciella fiberstruktur binder PP-TERMO effektivt luft och har därför en utmärkt värmeisoleringsförmåga (upp till 0.033W/mK). Om PP-TERMO monteras enligt anvisningarna uppfyller produkten även de strängaste internationella täthetskraven, samtidigt som den låter konstruktionen andas.

PP-eriste-hirsissä

EN REN OCH SÄKER ISOLERING

PP-TERMO uppfyller de internationella brandsäkerhetskraven (ISO 11925-2). Produkten är även en gift- och dammfri fogtätning som inte framkallar allergiska reaktioner. Den har även fått den bästa internationella klassificeringen för inomhusluft, M1. PP-TERMO utgör ingen grogrund för mögel eller mikroorganismer, och materialet lockar inte heller till sig mikrober eller skadeinsekter.

Lehdet

FÖR ALLA FORMER AV BYGGANDE

Den finländska produkten PP-TERMO fungerar utmärkt i de flesta konstruktioner. Den passar i bl.a. timmerhus, stenhus, trähus och industrihallar. PP-TERMO är ett mycket elastiskt och flexibelt isoleringsmaterial, som lever med konstruktionerna och bevarar sina egenskaper i årtionden trots vädrets växlingar.

Karmieriste

BINDER INTE FUKT

PP-TERMO är kraftigt vattenavvisande och binder inte fukt. Produkten gör att husets konstruktion andas, saknar ångspärr och transporterar ånga och gaser genom isoleringen utan att själva isoleringsmaterialet blir fuktigt. Det är inte nödvändigt att kombinera fogbandet PP-TERMO med ytterligare tätningsmaterial för att skydda huset mot drivande regn och avrinningsvatten. I exempelvis mycket krävande förhållanden, där drivande regn utgör en påfrestning för bl.a. timmerväggar och där man utöver värmeisolering har varit tvungen att använda en separat gummitätning eller liknande, är fogbandet PP-TERMO ett utmärkt alternativ.

Pisarat

Läs mer om vår forskning och våra certifikat genom att klicka på länkarna nedan:

Jyremark Ab har dessutom beviljats den högsta kreditvärdigheten AAA. Våra produkter är även försedda med Nyckelflaggan, är det enda fogbandet som har beviljats Allergi- och astmaförbundets allergimärkning och har fått den bästa internationella klassificeringen för inomhusluft, M1.

merkit